Sigurnosna rješenja

KASPERSKY ANTIVIRUSNA RJEŠENJA ZA POSLOVNE KORISNIKE

KASPERSKY TOTAL SECURITY FOR BUSINESS

Kombinirajući zaštitu za desktop, server za dokumente (File server), Web gateways, mail sistem i zaštitu mobilnih uređaja, Kaspersky TOTAL Security for Business donosi svjestku i najbolju zaštitu za složene mreže u kompaniji.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Advanced

Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED nudi kombinaciju vrhunsko sigurnosnih tehnologija i dalekosežnim sistemom upravljanja, a sve se može kontrolisati preko jedne upravljačke konzole – računara.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Select

Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT vam donosi kombinaciju svjetskih sigurnosnih tehnologija i jednostavanost za korištenje.

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Core

Pored Kaspersky nagrađivane anti-malware tehnologije za zaštitu, Kaspersky Endpoint Security for Business Core također uključuje mogućnosti koje pomažu da se olakša posao za Vaš IT tim.

IP VIDEO NADZOR

Rješenja bazirana na IP standardima omogućavaju nadzor i snimanje gdje god da se nalazite. Idite u korak s vremenom, iskoristite sve prednosti IP tehnologija za kontrolu i nadzor. Ukoliko imate potrebu za savremenim video nadzorom sa slikom visoke rezolucije i naprednim mogućnostima upravljanja sistemom onda vam je potreban IP video nadzor.

Ukoliko Vam je potrebno rješenje IP video nadzora sa dobrim odnosom cijena/performanse stojimo Vam na raspolaganju.